Találkozásom a napvallással

Azt hiszem, kevés olyan ember van, aki ne lenne kíváncsi arra, miért született a Földre. A legtöbben szeretnék tudni, mi a feladatuk, honnan jönnek és hová tartanak. A lényeget sajnos elfelejtettük, de az emlékek felidézhetők. Csak rajtad múlik, megismered-e a TITKOT.

Friss topikok

A cél nem szentesíti az eszközt!

2016.01.30. 19:42 Naptestvér

Gazdálkodj okosan az energiáddal, ne tegyél fel mindent egy lapra! Itt az újabb auraelemzésem, közvetlenül az építkezés végén, a beköltözés utáni napokban készült. Megint tanultam valamit.

Előző bejegyzésemből már kiderült, hogy túl vagyunk a Nagy Átálláson, belevágtunk az ÖNELLÁTÁS-ba. Az építkezés részleteiről szóló bejegyzéseimet a következő napokban osztom meg, de most beszúrok egy auraelemzést, amit közvetlenül a beköltözés után készíttettem. Tanulságos.

Ami jó, az jó

Van két csakrád, ami teljesen rendben van. Ez a harmadikszem és a napfonat csakrád. Ez két nagyon fontos csakra, de arra oda kellene figyelned, hogy az energiáidat hogyan osztod be!

Ez a két csakra mind a fizikai, mind a spirituális helytállást most garantálja, de hosszú távon a többi nem maradhat így. Nem ártana önfejleszteni. Mert annak nincs sok értelme, ha az ember feláldozza a spirituális fejlődését mondjuk egy építkezésért. A harmadik szemed valaki működteti. Azon a területen valószínűleg lesz dolgod: nálad sorsszerű, hogy ez adja meg magát utoljára.

Nincs idő halogatni

Az ember úgy gondolkodik, hogy majd, ha ezzel végzek, majd ha azt megcsináltam, akkor önfejlesztek. Ez soha nem történik meg. Illetve mire oda jutsz, már másképpen akarsz dönteni. És ezt úgy fogod megélni, hogy Te akarsz másképp dönteni. Én meg azt mondom, hogy az energiaHIÁNYOK fognak dönteni, illetve az addig felhalmozott problémák és hiányok fognak befolyásolni. Azért fogsz máshogy gondolkodni.

Egy szó, mint száz: nincs megoldás a jövőben. Csak a jelenben. És az a tény, hogy Te most engedted a csakráid energiaszintjét leesni. Ennek megfelelően az aurád színe is a citromsárga irányba ment el. Vagyis, most önmegvalósítasz. Ez, a kékbe hajló aurádat, most a fizikai világ hajszája vette át, dominanciája határozza meg. Azt bizonyítja, hogy jelenleg egy „fejjel megoldó” valaki vagy. Te agyban vagy jó.

Feketeleves

Nagyon megbízható, terhelhető vagy, és nagy a teherbírásod. De ha a magad igájába fognád ezt a dolgot, az jobb lenne, nagyon messzire juthatnál. Most nem jól csinálod. A gyökércsakránál komoly hiányok vannak, de ez most másokra is jellemző. A földerő gyakorlatra, a táplálkozásodra is figyelned kell, mert az immunrendszered le fog gyengülni. Következő lépésben az önuralmad, az önfegyelmed csökken, majd az idegrendszered mondja fel a szolgálatot, és ez hosszútávon nem lesz kifizetődő.

Örök szabály: a három alsó csakrát kell megerősíteni, mert nem lehet a házépítést a tetőnél kezdeni. Ti sem úgy csináljátok.

A feladatmegoldó képességed is le fog gyengülni, az idegrendszer kapcsán a keresztcsonti csakráról beszélünk. Ki fog csúszni a kezedből az irányítás. Az aura színével nincs gond, de a stresszszinted -3, -2. Ez azért jóval a nulla alatt van. Harminc százalékos kereszcsonti csakra töltöttséggel nem lehet egyensúlyt tartani.

A napfonat csakrád tehát nagyon jól működik, de neked már nem itt kellene tartani. A szív és torokcsakra el van hanyagolva. Utóbbinál azonnal lecsapódnak a problémák. Saját magaddal is megalkuvó vagy – önfejelsztés elmaradása, mert most építkezés van, most ez van, az van – de ez azonnal elzárja a torokcsakrát. Rég tudod, hogy hitegeted magad.

Szív csakrád állapota szerint nem vagy elfogadó, toleráns, alkalmazkodó önmagadhoz képest. Lehet, hogy nem vetted észre, de az elvárásaid kielégítése lett a cél. Ha a szívcsakra ilyen, akkor azt mutatja, hogy az ember pszichikailag kiégett. Meg kéne állni, fel kellene töltődni. A lelkesedésed elkopott. Lehullottak a díszletek, ez a valóság.

A kis egó sem mindig jó?

Minden, ami az intellektusoddal kapcsolatos, az egyúttal az erősséged is. Érdekes, hogy ennek ellenére az egód kicsi. Ez meglepő, ugyanis általában az szokott történni, hogy ilyenkor az ember öntörvényűvé válik, és megy a maga feje után. A Te esetedben azonban az a helyzet állt elő, hogy egészen alá tudod rendelni magad mások akaratának.

Az egód tehát méretileg kicsi, de ez is bezavarhatja a gondolkodásod. Kishitűvé tehet, feladod a dolgot. Nem a hozzáállásoddal van baj, hanem az ösztönösséged elvesztésével.  Az aurád most sárga, de kékes energiák vannak benne. Nem tudsz kikapcsolni. Meditálnod kell. Csendben létezni. Itt a tél, a befelé fordulás ideje. Az átértékelések ideje. Ha nincs pihenés, kikapcsolódás, egy csőlátás alakul ki benned, ami eltorzítja a dolgokat. A belső iránymutatásod látja majd kárát, mert nem korlátlan az energiája a harmadikszem csakrádnak sem.

Minden relatív

Az aura töltöttsége egyébként jó, a rezgésszámod pedig 600 és 760 között van. Ezen a szinten már nem a citrom, hanem a kék színnek kellene dominálnia. Az aurád egyes részeiben ezek az energiák már ott vannak, de nem álltak össze, nem dominálnak. Ez egy érési folyamat, szem előtt kell tartanod ezt is.

Most már gyakorlati szinten kellene élned azt, amit egyébként tudsz. A napfonat csakránál az intellektuálisan tudó szintre kerültél. De az intuitív módon tudó a szívcsakra szintjén él. Tehát vedd komolyan magad, ennyi önzőség mindenkinek jár! Kicsit pihenj, aludj, meditálj! Gyakorold, amit eddig tanultál! Naponta két perc földerő gyakorlat.

Az aura belső gerincét kell most télen építeni. Tavasszal, nyáron, arra építesz rá. A rezgésszinted azt mutatja, hogy van mit égetni, elhasználni, de most már ki-kifogyogatnak az energiák. Kondícióba kell hozni az aurád! Napi két-három perc gyakorlás, egy év távlatában hatalmas eredményt hozhatsz.

A gondolkodásod, a koronacsakrád azért van beszűkülve, mert jelen pillanatban itt gomolyognak a gondolati energiák, nem a spiritualitással foglalkozol. A torokcsakrád állapota jó, a kommunikációd hatásos.

Az aurád egyébként szép, definiáltsága szép, nincsenek horpadások. Ez egy karbantartott aura, de a megvalósításra váró dolgok túlsúlyban vannak. Az aura két oldala azt mutatja, hogy két lépéssel le vagy maradva önmagadhoz. Te is érzed, hogy szét vagy forgácsolódva egy kicsit. Most két percet foglalkozz magaddal naponta. Gyere be, és nézzük meg egy hónap múlva! De csináld a gyakorlatokat!

Tehát egy aurafotó 2014-ből

Istvánaura2copy.jpg

Egy másik 2015-ből

István2014 copy.jpg És a legújabb 2015 decemberéből

pisti_aura_2015dec_blogra.jpgNe add fel, Naptestvér! Ez egy rögös út. Nem csak a cél, az oda vezető út is fontos. Boldog napot!

komment

Címkék: magyar lélek angyalok vidék szertartás spiritualitás teremtő erő táltos parasztház vidéki élet parasztház felújítása önellátás lelki fejlődés belső út horváth zoltán szertartások naptestvér naptestvérek napvallás napkeresztény napkereszténység ősi magyar vallás spirituális út aurafejlesztés meditác penc

A bejegyzés trackback címe:

https://naptestverek.blog.hu/api/trackback/id/tr528335778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása