Találkozásom a napvallással

Azt hiszem, kevés olyan ember van, aki ne lenne kíváncsi arra, miért született a Földre. A legtöbben szeretnék tudni, mi a feladatuk, honnan jönnek és hová tartanak. A lényeget sajnos elfelejtettük, de az emlékek felidézhetők. Csak rajtad múlik, megismered-e a TITKOT.

Friss topikok

Napvallás - Fényvallás - Beavatás

2014.11.26. 23:26 Naptestvér

Aki elindul ezen az úton, nem csak az IGAZ igazság útjára téved, de a népmesék birodalmának lakói is közeli ismerősei lesznek. Nem kis feladat felnőtt fejjel gyermekké válni, és tágra nyílt szemekkel, feltétel nélkül hinni a csodákban.

Aki a magyar hitvilággal szeretne megismerkedni, kösse fel a fehérneműjét! Amit a világból eddig látott, hallott és megtanult, akassza fel a fogasra! Aki szeretne elmélyülni a magyarság ősi vallásában, és szeretne ezzel eggyé, azaz fénnyé válni, kezdje el leépíteni magában a materialista világ minden bástyáját! Vallásunk központi eleme a fény. Nem az a fény, amit a szemünkkel látunk, hanem, amit a szívünkkel érzünk. Na, tessék, máris egy olyan dolog, amit nem könnyű felfogni. Már az alaptételt sem egyszerű megérteni. Eddig ugye a fejünkkel gondolkodtunk, most azonban meg kell tanulnunk, hogy az információk döntő hányada a szívünkben képződik érzetté, csak ez után ér az agyunkhoz, hogy gondolatokká alakítva tudatosulhasson. Na persze, mint minden információ, ez is kézen-közön elvész, torzul. (Jól csak a szívével lát az ember.) De ne menjünk bele ennyire egyelőre.

A beavatás

Ahhoz, hogy valaki ezeket az információkat egyáltalán érzékelni tudja, bizonyos felkészültségre, képzettségre, vagy, ahogy mi hívjuk, beavatottságra van szükség. A beavatottság azt jelenti, hogy a beavatások, azaz beavatási szertartások által olyan képességeket szerzünk meg (kapunk) melyekkel egyáltalán befogadni, értelmezni tudjuk a magasabb szintű információkat. Biztos vagyok benne, hogy most sokan azt mondják, nem vagyok normális. Lehet. De egy dolgot elárulok: attól, hogy mi nem beszélünk kínaiul, még sokan igen. Attól, hogy nem értjük a kínait, még sokan értik. Tehát a beavatási szertartásokat úgy kell elképzelni – én egyelőre így tudom lefordítani magyarra – hogy ezek a tolmácsgépek a kínaihoz. Ezek a fordítókulcsok a tudáshoz. Akkor most gondolkodjunk el egy pillanatra, mennyire veszítettük el ősi tudásunkat, ősi vallásunkat, ősi hagyományainkat, ha még a magyar nyelv birtokában is ilyen nehezen tudom megfogalmazni, mit jelent a beavatás.

Az ősi magyar vallás nem csak magyar vallás. Magyar is, mert a magyarok is ebben a mágus- vagy táltos-vallásban éltek. Lényege az ön- és istenismeret, a tűz tisztelete és szeretete. A tűzre itt, mint a fényre, arra a bizonyos nem anyagi tűzre kell gondolni. A fény a Teremtőhöz vezető utat jelenti. Ahogy Száraz György fogalmaz: „Az egyéni ember szintjére vetítve ez a folyamat azt jelenti, hogy létezésünk középpontját miként helyezhetjük át az időtlen, az örökkévaló, a halhatatlan Énünkbe. Ezért elválaszthatatlan a beavatás és a fénytermészet a vallástól magától.”

Hadd kerekedjen a szem!

Azt hiszem, egyelőre ennyi elég lesz az elméletből. Nehéz a mostani materialista közegben szocializálódott agyunknak felfogni ezt a másik világot. De GOND egy szál se, csak FELADAT van. El kell kezdeni nyitni erre a másik világra, engedni kerekedni a szemünket, hagyni csodálkozni a tudatunkat. Mivel a lelkünk otthon érzi magát ebben a mesevilágban, hamarosan mi magunk is elhisszük majd, amit látunk, hallunk. Addig is koncentráljunk a szertartásokra, hogy megszerezhessük azokat a képességeket, melyek a spirituális világ üzeneteit dekódolni képesek. Aztán már minden egyszerűbb lesz. Legalább is sok minden a helyére kerül.

Ha ráléptél az útra, lehetőséget kapsz arra, hogy leküzdhesd a sötétséget. Ne reménykedj, a saját sötétségeddel kell szembenézned és megbirkóznod. Előre szólok, nem lesz egyszerű! Boldog napot!

Napkereszt2.jpg

Szertűz/Napkereszt

Következő bejegyzésemben sorra veszem majd azokat a szertartásokat és gyakorlatokat, melyeket az elmúlt két évben megtanultam. Addig is, ha van kedvetek egy kicsit kiszakadni ebből a lélek nélküli világból, kerekedjetek fel, és szombaton délelőtt látogassatok el Dunakeszire, a központba egy Istentiszteletre. Egy olyanra, amilyet még nem láttatok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://naptestverek.blog.hu/api/trackback/id/tr486936217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása