Találkozásom a napvallással

Azt hiszem, kevés olyan ember van, aki ne lenne kíváncsi arra, miért született a Földre. A legtöbben szeretnék tudni, mi a feladatuk, honnan jönnek és hová tartanak. A lényeget sajnos elfelejtettük, de az emlékek felidézhetők. Csak rajtad múlik, megismered-e a TITKOT.

Friss topikok

Egy igazi kuriózum: az összehasonlító auraelemzés

2014.06.10. 22:05 Naptestvér

Ahogy ígértem, megkértem Száraz Györgyöt, készítsen egy összehasonlító elemzést az előző bejegyzésemben látható aurafotóimról. Bár sokat kellett várni rá, de szerintem megérte.

Erősödő alsószektor

„Az aura alsó szektoraiban az energiák egyértelműen erősödnek, ami azt jelenti, hogy az élethez fűződő gyökereid lényegesen erősödtek. Ez egzisztenciát - család, biztonságérzet - és szó szerinti egzisztenciát is jelent.

Olyan színe van, amiből arra lehet következtetni, hogy bizonyos dolgok megváltoztak. Egész egyszerűen, ez a zöldes szín a változás színe is. Erősödött, harmonikusabb lett. Nagyon sok spirituális tartalom került bele. Ez azt jelenti, hogy az életutadban a mindennapok szintjén erőteljesebben tudnak hatni a spirituális energiák.

Egyébként szépen rétegződik. Az igaz, hogy korábban a gyökércsakrád töltöttebb volt, de akkor az aurád állapota volt rosszabb. Ez a 20 százalék arra egy intő jel, hogy több földelés, több marhahús, több saláta, gomba, bor szükséges. És az Életút, Életösztön meditáció az, ami ezt szintén erősíteni tudja. De a jó hír az, hogy a két felállás közül – tehát amikor a csakra töltöttebb, de az aura gyenge, illetve a csakra gyengébb, de az aura jobb – az utóbbi a szerencsésebb.  A csakrát ugyanis sokkal könnyebb magához téríteni.

A fentiekből arra lehet következtetni, hogy a belső elképzeléseid, vágyaid, a pillanatnyi jelened és a formálódó jövőd egységben van. Úgy tűnik, egy olyan útra léptél, amivel azonosulni tudsz. Ennyit az alsó szektorról.”

Spirituális tartalom a felső szektorban

Az aurának a felső szektora, tehát a fej körüli rész, az egód, méretét tekintve talán kisebb az átlagnál. Méretét tekintve legalábbis lényegesen visszafogottabb. Talán az önérvényesítésben erősebb is lehetne a jelenleginél. Ami miatt nagyon dicséretre méltó, hogy a régi sárgás helyett most kékes-fehér. Ez azt mutatja, hogy nagyon sok spirituális gondolat és tartalom van benne. Régebben intellektussal, racionális gondolatokkal volt tele, most sokkal több, azaz intuíció, azaz ösztönösség, ami kell. Tehát az irány mindenképpen jó, azaz, hogy a sárgából átmentünk a kékbe. A mérete nem változott túl sokat, de mindig azt kell nézni, hogy mikor enged, mikor nő meg az egó. Mert nagyon fel tud erősödni.

Az egósapka

Ami miatt ez az állapot mégsem stabil, az az, hogy ez a spirituális rész egy „sapi” – ami szinte megszakad. Gyakorlatilag átmenet nélkül találkozik az alatta lévő sárgás területtel, tehát még nem nőtted ki ezt a régi sárgásságot, csak elindultál az úton. Elindult a fejed átszellemítése, spiritualizálása. Hál’ Istennek a koronacsakrád ezt a változást már lereagálta. A régin egy szinte kihűlt, színtelen koronacsakra van, amit ez a bizonyos nagy sárga „sapi” fed le. Most azonban egy rózsaszínes, nem egy kihűlt koronacsakrát láthatunk. Azért csak 20 százalékon funkcionál, mert a körülötte lévő alacsonyabb rezgésszámú terület még lehúzza. Tehát ő – a koronacsakra – még nem érzi jól magát. A jelenben téged még vissza-visszaránt a világ, amely jelenleg egyértelműen túlsúlyban van nálad. De nagyon jó irányba indultál el, ha így folytatod, egy fél év és egészen szépen átalakulhat.”

Menedzserből ügyvéddé váltam

Te egy abszolút észember vagy. Ha összességében nézem, akkor az aurád színe a tested körül narancsosból citromosba ment át. A régi tehát egy sokkal törtetőbb aura – egy menedzser-típusú aura – a mostani pedig egy ügyvédé. J Számomra mind a kettő hasonló, de ebben mégis van fejlődés.

Rezgésszint-emelkedés

Nézzük meg a rezgésszinteket! Régen 5-600 (ezer Hz) között mozgott, most a legkisebb a 600 és 7-800 között mozog. Ha azt vesszük, hogy honnan indultunk, akkor ez nagyon sok, ebben sok munka van. Az életösztönökben tipikusan szokott lenni ilyen kékes energia, ami a fejkörüli részben látszik. De látszik, hogy ebben rengeteg spirituális energia van. Egyébként a férfiaknak úgy 3-500 ezer Hz, a nőknek 6-800 ezer Hz között van a rezgésszáma.

Eljött a tanulás ideje

A sárgás aura azt mutatja, hogy most tanulni kell. A régi inkább ösztönös, az új inkább gondolkodó. Keress, kutass! Van benned egy érzékenység: a zöldes energia – főleg a yin oldalon – és a szívcsakrád is nagyon szép. Nagy is, tiszta is. Vágysz a biztonságra, egyre több a kreatív energiád, a teremtő erőd, de ezt még fokozni kell!

Az energiapazarlás tünetei – az ÖNFEGYELEM

Emléksúlyodból nincs túl sok – ez azt jelenti, hogy nem húz vissza a múlt. Ha mégis kattogsz, akkor a megoldáson kattogsz. Vannak felvett védekezési stratégiáid, ezeket idővel fogod csak tudni elengedni. Majd maga az életed fogja megoldani. Ami nem túl szerencsés, hogy energiapazarló vagy: rengeteg energiát fogadsz, de stresszelsz, gyakorlatilag két végéről égeted a gyertyát. Túl sokat foglalkozol bizonyos dolgokkal, amikkel nem kellene. A keresztcsonti csakrád 30 százalékon működik, hogy az idegrendszered terhelt. Az indulatokat kell megtanulni helyesen visszafogni. A kulcsszó e keresztcsonti csakra esetében az ÖNFEGYELEM.

Az aura minősége

Az aurád méretileg nőtt, sűrűbb, homogénebb, árnyaltabb, több anyag van benne. A rezgésszáma is nőtt. A mentális rugalmasságod jó. Most kicsit fáradt, de fizikailag terhelhető vagy, mint egy igásló. Megbízható vagy, lehet rád számítani.  

Bőven van még feladat

Amire figyelj: annak ellenére, hogy az aurád az alsó szektorban erős, a gyökércsakrád 20 százalékon működik. Ez azért az immunrendszernek hosszútávon nem tesz jót. Fogékonnyá tesz a fertőzésekre, fáradságot okoz. A vesékre, mellékvesékre oda kell figyelni.

Mivel a keresztcsonti csakrád sem működik valami jól, erre is oda kell figyelni. ízület, csontozat, fogak. A vese az idegrendszer fő szűrőközpontja. A veséket például két liter sörrel vagy egy egész dinnyével ki lehet tisztítani, mert rengeteg föld-, víz- és naperő van bennük. A napfonat csakrád rendben van: 50 százalékos. Ez segít a középpontod megtalálásában. A szívcsakrád kimagasló, a szív segít, hogy mit kell tenni. A torokcsakra azt mutatja, hogy bizonyos dolgokat nem mondasz ki. A harmadikszem csakrád úgy jó, ahogy van, de a három gyengébb csakra (gyökér, keresztcsonti és torok) szintjén el tudod magad vinni rossz irányba.

Ahogy említettem, az aurádban a sárga szín még visszahúzza azt, amit a kék már sugall. A koronacsakrádban egyre több a spirituális energia, de az elme még játszik veled. Egész egyszerűen a rezgésedet kell emelned.Most a kitartásodra lesz szükség, a gyengébben működő csakrákra kell koncentrálni. Jelenleg rosszul osztod be az energiáidat, nem szabad szétforgácsolódni.

Mindenkit arra buzdítok, hogy tudjon meg minél többet az aurája, illetve az energiaközpontjainak állapotáról, és kezdjen azok fejlesztésébe! Mindenképpen megéri, és mindenkinek másért, máshogy éri meg! A következő bejegyzéseimben néhány aurafejlesztő gyakorlatot mutatok majd be, illetve hamarosan rátérek az eredetileg beharangozott témára, a NAPVALLÁS-ra is. Boldog napot!

komment

Címkék: nap magyar vallás lélek meditáció angyalok vidék oldás mágia szertartás spiritualitás teremtő erő táltos parasztház magyar vidék vidéki élet parasztház felújítása önellátás lelki fejlődés belső út horváth zoltán szertartások aurafotó naptestvér naptestvérek száraz györgy napvallás napkeresztény napkereszténység sorsképelemzés ősi magyar vallás spirituális út aurafejlesztés meditác penc lelki feljlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://naptestverek.blog.hu/api/trackback/id/tr626294088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása